Szálltatok már meg hálóteremben?
Nemzetközileg "Hostel" nek hívják és a célnak pont megfelel.
Magam is rengetegszer laktam ilyen helyeken külföldön, amikor csak este estem be aludni és fürdeni.
Sok a külföldi és ha nem zavar, hogy 4 másik ember alszik körülötted, akkor tökéletes.
Mondjuk nagyobb bulizós városban, mint Budapesten nem tudom mi a helyzet, de szerintem ugyanolyan jó.
Ha esetleg lesz tapasztalatod itteni hostelről, leírnád, hogy melyik volt és milyen?
Értékeidet eltetetheted a recin, néhány helyen pedig van egy zárható szekrény. Bár utóbbi nem mindenhol van (egyszer egy olyan hostelben laktam, ahol semmi nem volt zárható és meg se fordult az emberek fejében a lopás lehetősége. Igaz világvégén is volt).
Rikácsoló ébresztőórát hajnali 4re húzni és nem foglalkozni vele percekig pondróság, de ha pl 7re húzol egyet és a közel rakod a fejedhez, nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!