Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szálltatok már meg hálóteremben?

Szálltatok már meg hálóteremben?

Figyelt kérdés
Budapesten kellene nekem olcsó szállás, de csak 1 éjszakára úgy, hogy késő este érkezem és korán reggel megyek is tovább, természetesen minél olcsóbban. Tulajdonképpen csak 1 ágy kell, ahol alszom egy pár órát az éjszaka alatt. Nézegettem, hogy léteznek ilyen hálótermi szállások, ahol 4-6-8 férőhelyes hálóteremben szállásolnak el. Szállt meg már valaki ilyen helyen? Mik a tapasztalatok erről? Tudnátok ezekről írni pár szót?
2013. febr. 14. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nemzetközileg "Hostel" nek hívják és a célnak pont megfelel.

Magam is rengetegszer laktam ilyen helyeken külföldön, amikor csak este estem be aludni és fürdeni.

Sok a külföldi és ha nem zavar, hogy 4 másik ember alszik körülötted, akkor tökéletes.

Mondjuk nagyobb bulizós városban, mint Budapesten nem tudom mi a helyzet, de szerintem ugyanolyan jó.

Ha esetleg lesz tapasztalatod itteni hostelről, leírnád, hogy melyik volt és milyen?

2013. febr. 18. 23:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze leírom, bár úgy néz ki majd májusban kerül erre sor. Amúgy a cuccot be lehet valahova zárni ezeken a helyeken? Valamint ha hajnalban rikácsol az ébresztőm az nem gáz? :)
2013. febr. 19. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Értékeidet eltetetheted a recin, néhány helyen pedig van egy zárható szekrény. Bár utóbbi nem mindenhol van (egyszer egy olyan hostelben laktam, ahol semmi nem volt zárható és meg se fordult az emberek fejében a lopás lehetősége. Igaz világvégén is volt).

Rikácsoló ébresztőórát hajnali 4re húzni és nem foglalkozni vele percekig pondróság, de ha pl 7re húzol egyet és a közel rakod a fejedhez, nem gond.

2013. febr. 19. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!