Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha Ceglédről indulunk vonattal...

Ha Ceglédről indulunk vonattal Kecskemétre, akkor hol szálljunk le, ha a Jókai utcába szeretnénk menni? (Kecskemét-alsó, vagy Kecskemét Máriaváros)

Figyelt kérdés
Vagy ez busszal közelebb lenne? Csak mert nem vagyok jártas Kecskeméten. Így nem tudom, hogy az állomás milyen messze van attól az utcától. Előre is köszönöm a segítséget!
2013. febr. 7. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen a térképen ha "belövöd" a megállókat és megkeresed rajta az utcát, ahova menni akarsz, talán közelebb jutsz a kérdésed megválaszolásához.

Többször voltam átutazóban Kecskeméten, a busz pályaudvar elég jó helyen van a központhoz viszonyítva. Azért próbáld megtalálni az adott címet.

2013. febr. 7. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

A nagy vasútállomástól nincs messze.

2013. febr. 7. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Kecskemét állomáshoz van a legközelebb a Jókai utca. Kecskemét alsóval ill. Máriavárossal már csak azért sem lennél kisegítve, mert csak napi 2 vonatpár jár arra.
2013. febr. 8. 16:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Először a Google térképpel próbáltam, de Nem volt olyan lehetőség, hogy Cegléd-állomás xD
2013. febr. 9. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!