Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A pécsi magasházba AKTUÁLISAN...

A pécsi magasházba AKTUÁLISAN be lehet jutni?

Figyelt kérdés
Olyanok véleményére lennék elsősorban kíváncsi, aki azóta volt benn, amióta felhúzták az új kerítést. Őrzik azóta? Milyen a "csövi helyzet"? És esetleg ha arról lenne valakinek információja, hogy ha elkapnak, mi történik?

2013. febr. 6. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem AKTUÁLISAN, ha nem LEGÁLISAN!!
2013. febr. 6. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Első: az aktuálisan azt jelenti, hogy jelenleg. A kérdező arra kíváncsi, hogy MOST ÉPPEN van-e lehetőség bejutni a házba.
2013. febr. 6. 23:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm második, hogy megspóroltad nekem ezt a kommentet! :)
2013. febr. 7. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Szívesen. Mivel nem vagyok pécsi, sajnos a választ a kérdésedre nem tudom. :)
2013. febr. 7. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:

google a barátod!!

[link]

2013. febr. 7. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:

hivatalosan nem lehet bemenni, időnként járnak ott őrök, sokszor van ott kutya is, de mégis többen bejutnak. Hajléktalanok is szoktak lenni benn. Elég veszélyes.

Ha elkapnak... magánterület, szval illetéktelen behatolás meg ilyesmi, pénzbüntetés tuti, meg lehet eljárást is indítanak.

2013. febr. 10. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!