Magyarországon hova érdemes nyaralni menni, ahol az alábbiak vannak (lent)?
Figyelt kérdés
kellemes környezet
vízpart
nevezetességek, vagy kastélyok, esetleg várak, vagy múzeumok vannak
vonattal könnyen megközelíthető
remek éttermek
wellness lehetőség
2013. jan. 30. 17:55
1/6 anonim válasza:
Keszthely például. Kellemes környezet, vízpart adott; kastély, múzeumok vannak, vonattal megközelíthető, éttermek jók, wellness lehetőségnek meg ott van a közelben Hévíz.
2/6 anonim válasza:
Nekem is Keszthely ugrott be elsőnek.
3/6 A kérdező kommentje:
és valami, ami nem a Balatonnál van? (még a vízpart nem is olyan lényeges)
2013. jan. 30. 19:31
4/6 anonim válasza:
Keszthellyel egyet tudok érteni. 2 éve voltunk ott a párommal. Nagyon tudom ajánlani a Kakadu Hotelt. Teljes wellnes részleggel, uszodával. A környéken tudok egy remek éttermet is ha érdekel.
5/6 A kérdező kommentje:
érdekelne az étterem is, köszi :)
2013. jan. 31. 12:33
6/6 anonim válasza:
"Jóbarát vendéglő". Tapolcai út és Martinovics út sarka. Kint és bent is le lehet ülni. Nagyon finom kaják, bőséges adagok. Sok helyen megfordultam már de a top 10-be nálam benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!