Balaton melyik részén van homokos strand (ahol lehet homokvárat építeni a félreértések elkerülése érdekében:D)?
Nem sok strandom voltam a Balcsin, de a keszthelyi az ilyen:
Siófokon pedig kb ezen a helyen iszapos homokvárépítő van ott lehet dagonyázni.
Ingyenes még Balatongyörökön, de tény és való, hogy a keszthelyi a legjobb.
Na, ezt jól belinkeltem :)
Siófokon a Hotel Panoráma környékén. A part végig szabad egyébként.
Természetes homokos strand sehol nincs. Hiszen a Balaton part nem tengerpart. Földes, lápos, iszapos, köves keveredése a jellemző. Amire kedves kérdező gondolsz, az mesterségesen létrehozott homokos part. A legjobb ilyen szerintem Gyenesdiási családi strandon van. A gyerekek miatt hozták létre. Nagyon szuper hely, családunk kedvence.
Folyamatosan karbantartják, de ennek ellenére még itt is keveredik az iszap a homokkal. Klassz homokvárakat építettünk mi is, de ezeket nem szabad összetéveszteni a tengerparti homokvárakkal.
Mi Keszthelyen szoktunk megszállni, és onnan megyünk át Gyenesdiásra. Autóval 10 perc. (közben útba ejthető a Lidl, Tesco, stb. így megtakarítható elég sok pénz, melyet ételre, italra, fagyira, strandjátékra költene az ember a drágább parton)
Beengednek napozósátrakat is (akár 1-2 személyes normál sátrat is lehet annak nevezni, nem szólnak érte). Kitűnő a játszótér, és sok-sok családi programmal is meglepik a vendégeket. (zene, vízitorma, tánc, játékos gyerekprogramok, stb.)
Tisztaság: jeles (5)
Parkoló: jeles (5)
Ételek: jó (4)
Belépő árak: jó (4)
Játékok, eszközök: közepes (3)
Szórakozás: jó (4)
Személyzet: jó (4)
Üzletsori árak: elégséges (2)
Családbarát: jeles (5)
18-25 évesek számára: közepes (3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!