Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi a véleményetek Dunakesziröl?

Mi a véleményetek Dunakesziröl?

Figyelt kérdés
Szerintetek szép város?Vannak szórakozási lehetöségek és van éjszakai élet?Ha igen mi?Milyenek a fiatalok?Érdemes odaköltözni?
2009. aug. 31. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Az,hogy szép város-e... A bazinagy lakótelep nem szép, a többi része szerintem igen, én a dunapartot pl nagyon szeretem (mivel budapest előtt van, ezért nem is koszos annyira).

Szórakozási lehetőségek és éjszakai élet nincs, de fél óra alatt benn vagy a nyugatinál a vonattal és ott vannak, plusz fél1-kor jön vissza éjszakai vonat, ha nem akarsz reggelig bulizni.

A fiatalok olyanok, mint bárhol máshol.

Amúgy meg azt, hogy szép-e vagy nem, azt nézd meg magad, és döntsd el, hogy szted érdemes-e odaköltözni.

Egyedül ez a vonat-busz közlekedés nagyon gáz szerintem, mert elég ritkán járnak, meg ebből a szempontból eléggé kieső részek is vannak, ahonnan sokat kell gyalogolni a megállókig. Bár ez az országban minden kisebb településnél így van...

Én gimibe jártam oda, akkor szerettem dunakeszit.

2009. szept. 5. 21:25
 2/2 anonim válasza:
világváros:)
2011. márc. 6. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!