Melyik megyékben vannak legkevesebben a zsidók Magyarországon?
Nektek meg mi a bajotok?
A cigányos kérdéshez semmi közöm!
Nem bölcsész vagyok, hanem mérnök!!!
Nem szeretem a nagy magyarkodókat!!!!!
Úristen, egy ártatlan kérdés és egyből mindenki a fejemet venné??? Mi van itt?
A hisztérikus válaszolkbol látszik,hogy a mesterségesen riogatott zsidó ételmiség ott is rémeket lát ahol nincs.
Nincs nálunk antiszemitizmus,és ez fáj azoknak akik ezt a kártyát próbálták kijátszania magyarok ellen-sikertelenül.Ez igy jo.
A kérdésre:hogy mely egyékben,ezt nehéz megmondani,de valoszionüleg ott,ahol a legkisebb az értelmiség-és legtöbb fizikai ,és mezögazdasági munka.
Nem láttam még zsidó vasutast,bányászt, szántoföldi gyalogmunkást.
Valoszionüleg a legtöbb Pesten él/már történelmi okkbo is/ illetve városokban,kereskedelem,és egyéb területeken.
Nekem mindegy zsidó, cigány, vagy arab, legyen normális, ne legyen bünöző, tisztelje embertársát, és illeszkedjen be az országunkba. Dolgozzon tisztességesen,ne pocskondiázza a másikat.
Mennyivel jobb lenne az életünk ha nem azzal foglalkoznánk hogy épp kit kell pocskondiázni. Segitenénk a másik embernek, szeretnénk egymást. De szép is lenne.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Örülök, hogy vannak még ilyenek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!