KAPOSVÁRIAK! Kaposváron hol találok diák vagy munkás szállót június utolsó 2 hetére?
Figyelt kérdés
Nézem neten de semmi konkrét,amit találtam camping ,azt nem nyitja meg mert valami baj van az oldalal...14 napra mennék tehát az minél olcsóbb annál jobb.Gyakorlatra megyek az egyetemre....
Köszi a segítséget:)
2013. jan. 9. 08:25
1/2 anonim válasza:
Érdeklődjél kollégiumokban, mert ott szoktak már ilyenkor kiadni szobákat, sőt, van olyan kollégium, ami egész nyárra kiadó turistáknak, abból is pénzt kapnak. Ezek jóval olcsóbbak, mint bármilyen más szállás és még ebédet is tudsz befizetni az iskola menzájára.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi:)próbáltam az egyetem koliját,de azt írták csak juliustól müködik...
2013. jan. 9. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!