Páromat szeretném meglepni egy hétvégi "nyaralással" valahol Kelet-Magyarországon, csak nem tudom hol. Ismertek valami kedvező ajánlatú szállást? Vagy valami szép helyet?
Figyelt kérdés
Várom az ötleteiteket.
Vagy ti minek örülnétek?
2009. aug. 24. 23:09
1/4 anonim válasza:
Én Gyulán voltam a barátommal. Nagyon jó volt, van fürdő, vár, múzeumok, szép kis városközpont, éjszakai élet, és mindenhol van csapolt meggysör :)
Mi az Elizabeth Hotelben szálltunk meg. Egyáltalán nem olcsó, de megérte az árát.
2/4 anonim válasza:
Bogács a kedvenc helyünk,strand,borozók,szép környezet,szállás olcsó és van egy imádnivaló "kőkorszaki pizzázó" ami miatt már megéri
(tavalyelőtt én ezzel leptem meg páromat szülinapjára,3 nap,imádta,és még az én pénztárcámnak sem volt sok)
22/L
3/4 anonim válasza:
Mi Mezőkövesden voltunk a Balneo Hotelbe. A párom teljesen oda volt tőle. A teraszról a Zsóry-fürdőt láttuk :)
4/4 anonim válasza:
Andrássy Kúria Wine and spa. Tarcalon van:) La Contessa kastélyhotel Szilvásvárad, Kőkapu hotel, a volt Andrássy-féle vadászkastély Pálházán, Saliris Resort Egerszalók,
Hotel Bambara Felsőtárkány, meg van még egy halom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!