Pécsiek! Így télen miket lehet Pécsen, illetve környékén megnézni?
Hello!
A rossz idő mindenképpen kicsit hátrányos, de azért így is el tudjátok foglalni magatokat :)
Túrázás: Nekem személyes kedvencem a Jakab-hegy a Zsongor-kővel illetve a Pálos kolostor romjaival és a Babás szerkövekkel, de érdemes elmenni Orfűre is sétálni egyet a tónál, illetve a város feletti kilátókat is érdemes megnézni (Tubes, Kis-Tubes, Sós-hegy).
Cukrászdából ajánlom a Mecsek cukrászdát, a Széchenyi téren van a Dzsámi mellett, illetve a Magda-cukrászdát, bár ez nem a központban van. Mindenképpen javaslok egy Tettyei-Havihegyi sétát, illetve egy sétát a belvárosban. Most így hirtelen ezek jutottak eszembe :)
Én a koncerteket is ajánlom, mert én is megyek:
december 28-Csík zenekar és Hobo
decemebr 29 Szinetár d és bercki zé
meg még lesz egy somó.Menjetek el a színházbe! ( a jános vitéz van még most azt hiszem, az rohadtjó) Meg egy csomó.
jó szórakozást Pécsen!(a legjobb hely.:)
Köszönöm a válaszokat,mindkettő igen hasznos,nagyon kedvesek vagytok!
Boldog Karácsonyt kívánok Nektek!!!
Van egy csomó múzeum, de ilyenkor télen eléggé szűkre van szabva a nyitvatartásuk, így érdemes a neten rákeresni, hogy melyik az, ami ilyenkor is nyitva van.
Zsolnay, Csontváry, Vasarely javasolt, ha nyitva van ilyenkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!