Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pécsiek! Így télen miket...

Pécsiek! Így télen miket lehet Pécsen, illetve környékén megnézni?

Figyelt kérdés
4 napra megyünk barátommal,aztán érdekelne,miket érdemes megnézni ennyi idő alatt.Túrázni,kirándulni is szeretnénk,szal erre is várok tippeket!Írhattok éttermeket,kávézókat,cukrászdákat,stb is!
2012. dec. 23. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

A rossz idő mindenképpen kicsit hátrányos, de azért így is el tudjátok foglalni magatokat :)

Túrázás: Nekem személyes kedvencem a Jakab-hegy a Zsongor-kővel illetve a Pálos kolostor romjaival és a Babás szerkövekkel, de érdemes elmenni Orfűre is sétálni egyet a tónál, illetve a város feletti kilátókat is érdemes megnézni (Tubes, Kis-Tubes, Sós-hegy).

Cukrászdából ajánlom a Mecsek cukrászdát, a Széchenyi téren van a Dzsámi mellett, illetve a Magda-cukrászdát, bár ez nem a központban van. Mindenképpen javaslok egy Tettyei-Havihegyi sétát, illetve egy sétát a belvárosban. Most így hirtelen ezek jutottak eszembe :)

2012. dec. 23. 23:44
 2/6 Túrórudismuffin válasza:
100%

Én a koncerteket is ajánlom, mert én is megyek:

december 28-Csík zenekar és Hobo

decemebr 29 Szinetár d és bercki zé

meg még lesz egy somó.Menjetek el a színházbe! ( a jános vitéz van még most azt hiszem, az rohadtjó) Meg egy csomó.

jó szórakozást Pécsen!(a legjobb hely.:)

2012. dec. 24. 14:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,mindkettő igen hasznos,nagyon kedvesek vagytok!

Boldog Karácsonyt kívánok Nektek!!!

2012. dec. 25. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
A sok hajléktalant a belvárosban. Kár a pénzt Pécsre költeni, én éltem ott tudom milyen.
2012. dec. 26. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Van egy csomó múzeum, de ilyenkor télen eléggé szűkre van szabva a nyitvatartásuk, így érdemes a neten rákeresni, hogy melyik az, ami ilyenkor is nyitva van.

Zsolnay, Csontváry, Vasarely javasolt, ha nyitva van ilyenkor!

2012. dec. 26. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze a Székesegyház nyitva van télen-nyáron.
2012. dec. 26. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!