Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Holnap megyünk a Parlamentbe,...

Holnap megyünk a Parlamentbe, szerintetek jó lessz???

Figyelt kérdés

Sziasztok. Holnap megyünk az iskolával a Parlamentbe. Minden osztályból 3 ember választottak ki. Szerintetek jó lessz?? El lehet ott menni wc-re? :D

2 órától pedig buszos városnézés.

Lenne itt valaki aki el szeretne jutni a Parlamentbe?

Ha már volt valaki, elmondaná mire kell számítani?

#Paralment
2012. dec. 21. 17:26
 1/7 anonim válasza:
65%
elsőnek igaza van amúgy meg mi lenne benne a jó?
2012. dec. 21. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Drága! Rengeteg wc van, hiszen sokan dolgoznak ott akik nem az utcára mennek pisilni. Kapaszkodj meg! Még fürdőszoba is van. Van posta, éterem, büfék, fodrász, sőt fogászati rendelő is van...A Deák terem nagyon szép, értékeld a szépséget, mert bőven van látnivaló.
2012. dec. 21. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk, aki két sz-vel írja a "lesz" szót, annak nem a Parlamentben, hanem az iskolában lenne a helye...

Amúgy nagyon szép, tetszeni fog, csak kérlek, ne írjál sehova, mert még a végén leszűrik a következtetést, miszerint még több nyelvtanórát kell beiktatni a tanrendbe, és minden diák miattad fog szívni...

Egyébként meg: természetesen el lehet menni WC-re, mit gondoltál, aki ott dolgozik, az mit csinál?

Arra kell számítani, hogy sokat kell kinn várni az épület előtt (legalábbis nekünk anno kellett), majd átvizsgálnak, megvan, hogy mit nem vihettek be, majd körbevezetnek, megmutogatják a termeket, mesélnek az épületről, aztán ennyi.

2012. dec. 21. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos jó lesz!!!
2012. dec. 21. 20:16
 5/7 anonim válasza:
Jó lesz biztos,én már voltam. Ha eljutsz a wc-be is,akkor csinálsz egy képet és feltöltöd ide? csakhogy én is láthassam milyen ott a budi :)
2012. dec. 21. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha fotózik, elveszik a mobilját, úgyhogy ne budizzon telóval
2012. dec. 21. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
38%

amikor én voltam gyerekkoromban, akkor a jó tanulók mehettek

úgy látszik ez elmúlt

2012. dec. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!