Budapest ilyen téli időszakban este merre vannak szép helyek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 16:31
1/7 anonim válasza:
Ha jól beöltözöl, akkár Halászbástya, Citadella, de egy panelház-negyednek is nagyon szép, oroszos hangulata van a szakadó hóesésben és a naracssárga lámpák fényében.
2/7 anonim válasza:
Egész Budapest szép...
Amúgy szerintem most a karácsonyi vásárokba érdemes kinézni: Vörösmarty tér, Bazilika, Fő tér, Újlak...
3/7 anonim válasza:
Budapesten nincsenek szép helyek, az egész egy szemétdomb.
4/7 anonim válasza:
Nekem a prímet mindig a Gellért-hegyről való kilátás vitte. Onnan a legszebb az esti város télen-nyáron!
5/7 anonim válasza:
Éjszaka a gellért hegy (ha nem rabolnak ki) :)
Hősök tere is szép(népligettel)
Margit sziget kihagyhatatlan
Etse a belvárosban mindenütt buli van
Felfegyverkezve szép Újpesten a szúnyogsziget is :)
Állítólag a kopaszi gát is egész jó
Én sajna csak ennyiről tudok...
6/7 anonim válasza:
Jók, azok amiket írtak. :D Még a Városliget, Andrássy út.
@ma 09:20
A Hősök, hogy szép a Népligettel, ha nincs is egy helyen? A Városliget van ott.
7/7 Optipolar válasza:
Én pl. nagyon szeretem a Várat. A Halászbástyáról gyönyörű a kivilágított Budapest, de nagyon szép a látvány a Turultól, a Nemzeti Galériától és a Tóth Árpád sétánynál is. Ha viszont ilyenkor télen a Gellért-hegyet választod, akkor célszerű rétegesen felöltöznöd, mert 235 méter felett már hűvösebb van.Én mindenféle képen olyan helyet javasolnék Neked, ahonnét az egész várost lehet látni. Télen, mikor lehullik a hó, nagyon szeretek a Normafától felsétálni az Erzsébet-kilátóig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!