Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szeretnétek ha ujból megnyitna...

Szeretnétek ha ujból megnyitna a józsefvárosi pályaudvar?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Nem!
2009. aug. 22. 07:39
 2/7 anonim válasza:
37%
Nagyon nem !!
2009. aug. 22. 09:13
 3/7 anonim válasza:
Miért nem? Ha szabad megkérdeznem, azt se tudtam, hogy van olyan :)
2009. aug. 22. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
én se tudtam.szóval nekem mindegy.ha az ott élők többsége szeretné.akkor biztos támogatnám én is.)
2009. aug. 22. 14:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Örülnék ha megnyilna ujból mert jobblene a keletinek is meg a közelben lakoknak.
2009. aug. 22. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze azoknak igen de mi van azokkal akik máshova járnak? Pl akkor a nagykátai megint kikerülne oda és akkor azok akik nem fognak kimászni józsira várhatnak plusz fél órát... Szerintem jó hogy bezárt amugy se egy jó környék :S
2009. aug. 22. 16:40
 7/7 anonim válasza:

Én örülnék,mert nekem az közelebb van és annó amikor a Keletiben lekéstem a vonataot, akkor nem kellett +1 órát várnom a következőre, mert a kettő között ment egy másik a Józsiból.

Én sokat vagyok azon a környéken és igaz, hogy éjszaka nem járnék ott egyedül(bár Pesten szinte sehol sem járnék éjszaka),de napközben nem olyan veszélyes,mint amilyennek tartják!Ennyi erővel sok más kerületet fel lehetne sorolni.

2009. aug. 26. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!