Szeretnétek ha ujból megnyitna a józsefvárosi pályaudvar?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 23:45
3/7 anonim válasza:
Miért nem? Ha szabad megkérdeznem, azt se tudtam, hogy van olyan :)
4/7 anonim válasza:
én se tudtam.szóval nekem mindegy.ha az ott élők többsége szeretné.akkor biztos támogatnám én is.)
5/7 A kérdező kommentje:
Örülnék ha megnyilna ujból mert jobblene a keletinek is meg a közelben lakoknak.
2009. aug. 22. 15:46
6/7 anonim válasza:
Persze azoknak igen de mi van azokkal akik máshova járnak? Pl akkor a nagykátai megint kikerülne oda és akkor azok akik nem fognak kimászni józsira várhatnak plusz fél órát... Szerintem jó hogy bezárt amugy se egy jó környék :S
7/7 anonim válasza:
Én örülnék,mert nekem az közelebb van és annó amikor a Keletiben lekéstem a vonataot, akkor nem kellett +1 órát várnom a következőre, mert a kettő között ment egy másik a Józsiból.
Én sokat vagyok azon a környéken és igaz, hogy éjszaka nem járnék ott egyedül(bár Pesten szinte sehol sem járnék éjszaka),de napközben nem olyan veszélyes,mint amilyennek tartják!Ennyi erővel sok más kerületet fel lehetne sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!