Hogyan jutok el a Nyugatiból Dunakeszin az okmányirodába?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy 5 megálló semmi többet.2009. aug. 21. 17:28
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, bocs. Szóval üsd be, hogy indulás: dunakeszi vasútállomás, érkezés pedig dunakeszi szent istván utca. Nézd meg az útvonalat, kattints valamelyik "térkép" felíratra és az egérrel tudod húzgálni is, hogy lásd merre mennek a pöttyök. Ha ismered akkor ne haragudj, hogy ilyen részletesen leírtam! Az utolsó balra kanyart már nem kell megtenned mert pont a sarkon van az okmányiroda csak sajnos másképp meg nem adja ki ez a térkép. Egy lámpás kereszteződés sarka lesz, meg fogod látni. Ja, és "Dunakeszi-alsó" után, "Dunakeszi" állomásnál kell leszállni az valóban 5 megálló ha jól emlékszem. Ha nem vagy képben nyugodtan kérdezz meg valakit általában szokták tudni az okmányirodát.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Még annyit, hogy csak gyalog tudsz odamenni vagy taxival mert busz nem megy arra.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!