Sármelléken az elhagyatott szovjet laktanyához, hogy lehet kijutni, illetve érdemes?
Figyelt kérdés
gyalog, vagy hát busszal megyünk Sármellékig, de nem tudom, hol érdemes leszállni, mennyi séta lenne, őrzik-e vagy lehet ott sétálgatni, ilyesmi infók érdekelnének2012. dec. 6. 11:40
1/3 anonim válasza:
ott már repülőtér van, továbbá cégek telephelyei ... nem nagyon jutsz be, sok séta (egyébként a reptér előtt, tehát a bejáratnál is van buszmegálló) ... én kocsival is bementem, nem a reptérre, hanem a régi hangárokhoz ... az épületekbe valószínűleg nem tudsz bemenni, azt nem próbáltam ... nem nagy élmény az egész
2/3 anonim válasza:
Őrzik, de nagyon jó hely, érdemes bemenni!
3/3 anonim válasza:
Én többször is voltam benn, a tiszti lakásokban is, meg azok tetején is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!