Mekkora volt a legnagyobb távolság, amit kerékpárral 1 nap alatt megtettetek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 21:37
11/14 anonim válasza:
cross-al kb 204km, a híres balatonkör
www.balatonkor.hu
12/14 anonim válasza:
Nekem egy régi csepel országuti van. A legtöbb 210 km volt Szlovákiából haza hegyeken keresztül. Egyszer pedig 185 km Erdélyben. A 210 egyedül volt, de párban sokkal könnyebb, mert a légellenállás nagyon sokat számít, és a szélárnyékot cserélni lehet. A szeles idő is sokat számít, illetve hogy milyen a bringa. Például egy fekvő kerékpárral elvileg sokkal többet lehet.
13/14 anonim válasza:
7:40
Na ugye ezt mondom én mindig,hogy nemkell kiadni százezreket egy bringáért amivel lehet túrázni.
(akinek a fizikai erőnléte birja a túrázást az birja egy 28as parasztbiciklivel is aki meg nem az ne indúljon el egy 200-300eft-os bringával se mert nem fogja bírni :)
14/14 anonim válasza:
Hmm, 80-85km között Szlovákiába mentem Kassára, 2014-es Országutival mentem 4-5 órámba telt. A bicóm felszerelve 12kg-volt.
Persze ha minden nap tekertem volna, akkor jobban bírtam volna, de fársztó a fizikia munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!