Jövő héten megyünk Pestre. Szombat éjjel nyitva van valamelyik strand? Mint például Sárváron hajnali kettőig nyitva van.
Szia! Sajnos csak ennyit találtam neten..
Éjszakai fürdőzés a Palatinuson
Minden pénteken és szombaton este 10 órától hajnali 3 óráig részlegesen nyitva tart a Palatinus strand. A 2 kellemes hőmérsékletű termál medencében (34 és 36 fokos), a csillagos ég alatt egy kellemes nyárestét lehet eltölteni fürdőzéssel, beszélgetéssel.
Egy büfé is a vendégek rendelkezésére áll, étellel-itallal várja a kikapcsolódni vágyókat.
A belépő ára megegyezik a hétvégi jegyárral: 2400 Ft
Értesítjük Önöket, hogy kedvezőtlen időjárás esetén a strandfürdők korábbi zárásának jogát Társaságunk fenntartja. Kérjük Kedves Vendégeinket, hogy ilyen esetben a reggeli órákban a meglátogatni kívánt strandon szíveskedjenek érdeklődni.
Megértésüket köszönjük!
Budapest Gyógyfürdői Zrt
Szia! 1138 Budapest, Margit Sziget, Telefon: 340-4505
Szerintem érdeklődj telefonon. :) Viszont, nekem meg a Sárvári strand kéne, ami nyitva van hajnal 2-ig. :))) Köszi
Köszi. [link]
Mi úgy csináltuk, hogy péntek délelőtt bementünk és hajnali kettőig benn voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!