Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan kell a soproni helyközi...

Hogyan kell a soproni helyközi buszokon "lehúzni" a jegyet? A sofőr megcsinálta, mert nem tudtam, de nekem nem ment.

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 14:51
 1/2 anonim válasza:
Az ilyen kérdések általában elszomorítanak, mert ez is bizonyíték az emberek zárkózottságára. Kedves Kérdező! Ahelyett, hogy minden egyes alkalommal a sofőrrel húzatnád le a jegyedet, inkább húzd le magadnak. Ja, hogy te nem tudod hogy kell? Mi sem egyszerűbb, hazamész, felmész az internetre, megkérdezed. De ha utastársaidtól kérdezted volna meg ugyanezt, biztos vagyok benne hogy elmagyarázta volna valaki! Tehát ne habozz, szállj fel, kérdezz meg egy UTAST (vigyázz, mert harapnak ha hózzájuk szólsz), hogy "Legyen szíves elmagyarázná hogy kell lehúzni a jegyet?" És az UTAS nagy valószínűséggel elmagyarázza! Na de ilyet! Nem is gondoltad volna hogy az interneten kívül más dolog is képes választ adni neked, ugye?
2009. dec. 26. 10:12
 2/2 anonim válasza:
Amúgy csak úgy szólok hogy a soproni buszok nem helyköziek hanem helyijáratosak, a helyközi az az ami pl. sopron és kapuvár között megy és ott nem kell lehúzni a jegyet.
2010. máj. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!