Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A hévizi gyógytó mellett van...

A hévizi gyógytó mellett van közvetlenül szálloda?

Figyelt kérdés
Bocsi, de nem vagyok arra ismerős...és nem tudom, hogy a gyógytó csak különálló "strand" -e, vagy van hozzáépített hotel is? (Mint pl. Kehidán) Szeretnék pár napot eltölteni Hévizen egy jó kis szállodában a párommal.
2012. nov. 9. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
5 percen belül van vagy 10 szálloda. Nyáron voltunk azon a környéken.
2012. nov. 9. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Közvetlenül nincs.
2012. nov. 9. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Kb 20 méterre már van.. Lakik ott ismerősöm és nagyon sok szálloda van, szinte csak szálloda és butik a város és az emberek nagyobb része ezekben az épületekben dolgozik..
2012. nov. 11. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:
A fürdőnek van saját szállodája a főbejárattól alig 20-30 méterre, egy négy csillagos hotel. És ha a sétánytól befele sétálsz már a Rákóczi, Petőfi utcákban találsz 3-4 csillagos szállodákat. De sok magánszálláshely is van a közelben. Szerintem nézd meg a város weboldalát, ott írják azt is, hogy melyik hány méter, térképen.
2012. dec. 12. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!