Milyen mély most a víz Siófoknál? Meddig lehet bemenni úszástudás nélkül gyalog, hogy ne fulladjak meg? :D
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 16:05
1/7 anonim válasza:
Ezt szerintem még senki sem mérte meg. Majd látni fogod, hogy meddig merészkedhetsz, amúgy eléggé be lehet menni, és vigyázz mert a víz sodorni fog.
2/7 anonim válasza:
Hétvégén voltam. Mentem kb. 150 métert, és még mindig csak mellig ért. 182 cm vagyok. Kicsit dimbes-dombos, mert a 150 méter alatt is néha kicsit mélyebb volt (derékig ért), majd csak térdig,stb...
3/7 anonim válasza:
A a kikötő felé mész, akkor 9m is lehet:-))))))
4/7 anonim válasza:
elég hosszan bemehetsz, egész addig amíg el nem merülsz :D
5/7 anonim válasza:
én is így voltam, de menj nyugodtan, mert sokáig alacsony.a sodrásra tényleg vigyázz , meg minél beljebb vagy annál óvatosabban menj, mert néhol vannak zátonyok, s nagy mélyedések is. jó nyaralást!:)
6/7 anonim válasza:
tanulj meg úszni, azt javasolnám. ha ilyen gondjaid vannak, fürdőkádba se ülj bele egyedül.
20 centis vízbe is bele lehet ugyanis fulladni. a fiatalok körében a vízbefulladás a második leggyakoribb halálok a civilizált világban.
7/7 anonim válasza:
Zamárdi Siófok mellett van rögtön és ott úgy 300 méterre van a 180centit jelző bója 140 centi mélyen. Utána meg 400 méternél lesz tényleg 175-180 centi a víz szóval elég sokáig bemehetsz úgy hogy a lábad még lentvan.
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!