Hosszú hétvégére megyek a párommal. Mégis miket vigyek?
:) Mi is hosszúúúú hétvégére megyünk :)
Én ezeket pakolom be:
ruhanemű -póló, pulcsi,nadrág (rövid hosszú) zokni, fehérnemű, bikini, papucs
tisztálkodási szerek - törölköző, tusfürdő, sampon, fogkefe, fésű, (betét, tampon) (Nekem nagyon hosszú és vastag szálú hajam van, ezért egy kicsi hajszárítót is viszek ha befér, mert ott nincs ahová mi megyünk, de lehet h itthon marad...)
gyógyszer - fog.gátló, lázcsillapító, B6 (páromnak...)
egy kis gyümölcslé az útra, meg 2 szendvics, vagy pogácsa
pénztárca, személyi, telefon, telefontöltő
Toll+papír, hogy megtudjam nézni és felírni a menetrendet, amikor megérkezünk - mi más településekre is át fogunk menni...
Hirtelen ennyi jutott eszembe :) Remélem segítettem egy kicsit :)
Mi Abádszalókra megyünk és Ti? :)
Igen viszünk útravaló kaját :) De ez 2órás út max 3, szóval nem kell sok kaja, gyümilé, szendvics, muffin :) (6szendvics, 2üveg inni való, 6-8muffin)
Lehet h viszek még halkonzervet vacsira (ha addig nem találjuk meg a boltot xD) de szerintem semmi különöset.
Ha megtalálod ott a boltot, Tesco, Spar, Plus... akkor már sínen vagytok :) Paradicsom+paprika+hagyma = lecsó, olcsó, gyors, finom, hűtőben eláll :) Vagy bármilyen pörköltet is tudsz csinálni, tésztát meg veszel hozzá... ez kb 1-max.2óra alatt készen van mindennel együtt.
Amikor mi Balatonbogláron voltunk, összesen egy fazekunk volt... abban csináltam pörköltet, és főztem tésztát ...XD németül meg kértem egy fedőt XD (kevesebbet fogtok költeni ha megcsináljátok a kaját, mintha beülnétek valahová és megvennétek)
Igen tudom h a volan.hu jó oldal, a fő dolgokat le is írtam (benne van a telefonban) de még nem tudjuk merre is megyünk, majd kérünk pár tippet az apartman adójától :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!