Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Gunarasról mit tudtok?

Gunarasról mit tudtok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 23:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
mármint hogy aki volt ott milyennek gondolja? azt tudom h fürdőző van ott..
2009. aug. 10. 23:29
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Én voltam ott!Gyönyörű környezet, jó árak, szép fürdő!Érdemes elmenni, nagyon is!Nem bánjátok meg!
2009. aug. 10. 23:36
 3/11 anonim válasza:
Nagyon szép, viszonylag olcsó hely. Úgy néz ki, mint egy szépen rendben tartott Ausztriai falu.
2009. aug. 11. 01:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia! Egy hete jöttem haza, de már legalább négyszer voltam :) Nagyon szép és kellemes hely, bár pont most építenek egy 4 csillagos szállodát, ami kicsit zavarja az összképet de sebaj :) A strandon van 3 benti gyógyvizes medence, jakuzzi, szauna, kint vannak élmény medencék, ülőmedencék, úszómedence, gyermekmedence, csúszdák (plusz pénzért). Van éjszakai fürdőzés is. Augusztusban a strandon vannak programok. [link]

A strandtól nem messze van egy hely Kissler Sörkert, itt nagyon olcsó az étel is ital is (pl zsíros kenyér 50 FT! korsó házi barna sör 280 FT), itt szoktak bulik is lenni. Van egy étterem is, bár itt nem voltunk. Kemping, szálloda, és sok sok hangulatos nyaraló :) Ajánlani tudom csak ezt a helyet.

2009. aug. 11. 10:14
 5/11 A kérdező kommentje:

köszike nagyon!!!

mi jövőhéten megyünk :)

hát akkkor sztem nagyon frankó lesz :)

köszi a válaszokat :)

2009. aug. 11. 23:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, több napra mentek vagy csak strandolni?:) Ha több napra milyen szállásotok lesz? Amúgy nincs mit :)
2009. aug. 12. 10:42
 7/11 A kérdező kommentje:
több napra megyünk .. egy ismerősünka adja ki a házát és ott leszünk 5 vagy 6 napig :)
2009. aug. 13. 11:40
 8/11 anonim válasza:
Szia! Én is most voltam 2 hete! Hát én rossz élménnyel tudok beszámolni! A vízek koszossak a dolgozok bunkók! a csúzdákat du. pár órára inditották csak el és akkor is 1 lány a zöld csúzdán szét vágta a bokáját! Az óráért 1000ft kérnek el elővigyázatoságból/én még ilyennel sem találkoztam/! Ez úgylátom csak az én tapasztalatom!!!!! Jó pihenést nektek!!!!
2009. aug. 14. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:
3. vagyok, tényleg le kell tenni 1000 Ft kaukciót az óráért, amiben benne van az öltözőszekrény is, ha szeretnétek. (Sok más helyen is így van.) Ezt kifelé menet visszakapjátok. Ez csak akkor van, ha a termál fürdős bejáraton mentek be. Ha ezt szeretnétek elkerülni, akkor pár méterrel lejeb a strand bejáraton is betudtok menni, itt pár száz forinttal olcsóbb a jegy, nem órát, hanem karszalagot kaptok, de így a belső 3 forróvizes termál medencébe nem tudtok bemenni.
2009. aug. 14. 19:57
 10/11 A kérdező kommentje:

hát köszike mindeent amit elmondtatok... és pár percen bellűl indulok 1 hétre ... :)

szal téll köszi h elmondtátok mi hogy vagy meg stb .. :)

sziasztok :)

2009. aug. 17. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!