Siófok, vagy Balatonfüred?
Figyelt kérdés
Nektek melyik jön be jobban és miért? személyes tapasztalat?
kórt is kérnék légyszi !:)
2012. okt. 26. 16:59
1/10 anonim válasza:
siófok :D
szerintem ez fiatalosabb város mint bfüred de az is szép hely nem mondom :)
nyáron voltam siófokon nagyon szép hely és nagyon modern is :) mondjuk mi legfőképp a pulihelyért mentünk (palace, aranypart) :D
a főtéren vagy egy nagyon szép viztorony oda 800ft fel is lehet menni gyönyörű a kilátás :)ajűánlom siófokot tényleg megéri megnézni. bár nem tudom h mikor szeretnétek menni, mert hogy igy összel fogalmam sincs h mi lehet a helyzet siófokon :D
18/L
2/10 anonim válasza:
Nekem Balatonfüred. :)
Kellemes hangulatú, nyugodt város, romantikus sétánnyal. Bár alapból az északi partot szeretem jobban, sokkal változatosabb földrajzilag.
4/10 anonim válasza:
Füred... hegyoldal, Hatlépcsős, többi borozó... nem is folytatom :)
7/10 anonim válasza:
MINDEN KÉPPEN BALATONFÜRED OTT NŐTTEM FEL.Néha átmentünk kompal siófokra és hát ha nem lenne a balaton partján akkor elég ki nyomi és unalmas.
8/10 anonim válasza:
Siófok az jobb! Balatonfüred unalmas.
9/10 anonim válasza:
Így van, Balatonfüred uncsi. 40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!