Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapest tényleg annyira...

Budapest tényleg annyira élhetetlen hely?

Figyelt kérdés
Régi álmom, hogy Budapesten éljek mert nagyon szeretem azt a várost. Sokszor voltam már Pesten, mert apám ott él és a nyarakat rendszeresen nála töltöm és imdádom! Amire kíváncsi lennék, hogy ha nem csak alkalmi látogatóként lennék ott, hanem ott is élnék, akkor is türhető hely lenne? Mindenki annyira szapulja ezt a várost, azzal jönnek, hogy sok a bunkó, veszélyes és koszos, holott én csak azt vettem észre, hogy egyszerüen jóval nagyobb az összes többi magyar településnél ezért az előbbi dolgokból is több van, de a jókat senki sem veszi észre, a számtalan lehetőséget és programot, a rengeteg gyönyörü épületet, a Dunát, a hegyeket és egyébb más kincset ami itt van. Azt szeretném megtudni mennyire van alapja vagy mennyire jogos Pest állandó sárral dobálása?

2012. okt. 15. 16:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
48%
Szerintem, egyáltalán nem élhetetlen, pláne a Budai része, amivel csak az a baj hogy drágább. Szerintem a legjobbak a külvárosi részek, és bent a városba elég sok a munka is. A lényeg hogy ne a 7., 8. kerületbe költözz, mert akkor tényleg nem számíthatsz sok jóra.
2012. nov. 14. 17:06
 12/13 anonim válasza:
29%
Kb. 525 nkilóméterbe van bezsúfolva 3 millió ember. A 2 milliós szám kamu, mert rengetegen élnek itt albérletben akik nem Budapestre vannak bejelentkezve, továbbá sok a vidékről feljött csöves, meg a rengeteg "erdélyi magyar" Amúgy büdös, koszos, túlzsúfolt, szmogos, balhés, drága, stb. Az hogy a Duna szép meg a Halászbástya,stb anak csak a japcsi túristák örülnek, attól egy helyi prolinak még nem lesz tele a hasa. Jobb ha vidéken maradsz. Én is megbántam, hogy anno felköltöztem ide!
2013. júl. 25. 11:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Én szívesen élnék Budapesten mert ott legalább van hova menni, vannak lehetőségek nem csak a sivárság, én 10km-re lakok pesttől de így is ég és föld a kettő
2014. aug. 20. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!