Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Veszprémre miért mondja...

Veszprémre miért mondja mindenki, hogy "óó az nagyon szép város"?

Figyelt kérdés
Mi olyan szép benne leírnátok?
2012. okt. 11. 14:38
 1/10 anonim válasza:
Nem tudom,még nem voltam ott.
2012. okt. 11. 14:41
 2/10 anonim válasza:
Összességében nem lehet ezt mondani, szerintem ugyanúgy van szép része, mint a többi városnak. Az állatkert környéke szép, az nekem is nagyon tetszett, de a panelos része nem.
2012. okt. 11. 14:44
 3/10 anonim válasza:
az állatkert, a viadukt, az óváros és a vár nagyon szép, a sétálóutca közepesen az. a többi felejthető, szerintem nincs egy valamire való megyeszékhely szintjén, ennél jóval szebb és hangulatosabb magyar városokat ismerek, pl Sopron, Győr, Szeged, Pécs, Debrecen, Szentendre. Veszprém sehol sincs hozzájuk képest, sajnos :-(. nekem picit nyomasztó is, két órát ott töltök és már mehetnékem is támad.
2012. okt. 11. 14:48
 4/10 anonim válasza:
amúgy rossz kategóriában vagy :)
2012. okt. 11. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Amúgy Veszprém? Óó az nagyon szép város!
2012. okt. 11. 16:48
 6/10 Golan Trevize ***** válasza:

Veszprémben nagyon sok a szép látnivaló, csak venni kell a fáradságot, és sétálni kicsit.

Valamint nagyon szép helyen is van.

2012. okt. 11. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Veszprém önmagában tényleg nem akkora wasistdas, 2-3 órát el lehet sétálni, de hogy egész napos program legyen, össze kell kötni kis Balatonozással. Ott van Alsóörs, Csopak, Balatonfüred kb 10 perc autóra.
2012. okt. 11. 18:18
 8/10 anonim válasza:
0%
jól mondja az utolsó: Veszprémben az a jó, h el lehet onnan menni egy másik városba :-)
2012. okt. 11. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
mert az. egyébként meg, úgy általában szép, csak kéne venni a fáradtságot, hogy mászkálj is benne, ne csak a főutcán legyél...panelos rész? egy igazán panelos rész van, a Haszkovó, ami nem annyira szép, a többi panel azért nem panelrengeteg, meg jó környékek is. van egy csomó hangulatos hely, eleve a Belváros, Vár, Állatkert, a Benedek-hegy, Szerelemsziget. dimbes-dombos környék, zegzugos utcák, van hangulata, alapban szép a környék.
2012. okt. 13. 00:34
 10/10 anonim válasza:
Mert "óó az nagyon szép város":-)
2012. okt. 19. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!