Mennyi idő alatt jutok el vonattal Kiskunfélegyházára a Keletiből?
Leutazol Kiskunhalasra 2,5 óra.
Kiskunhalasról Kiskunfélegyházára 42 perc.
1-es vagyok!
A 3-as a nyerő, amit én írtam 3 óra, az Kkfélegyházától még egy kicsit tovább egészen mihozzánkig.
Tehát Bp-Kkfélegyháza = 1,5 - 2,0 óra, attól függ, mikor, milyen vonattal, esetleg busszal jössz.
Sőt mondok jobbat. Felesleges elmenned a Nyugatiig, az előtte lévő állomáson, Zuglóban leszállsz, lemész a föld szintjére és onnan 7E vagy 173E busszal 1 megálló a Keleti!
Mire a Nyugatiba beérne a vonat, te átbuszozol a Keletibe.
Fordítva is ugyanez a véleményem, ku.rvára felesleges átküldeni a Nyugatiba 20-25 perces zötykölődéssel, amikor 5-10p alatt Zuglóban lehet ahol MINDEN vonat megáll, amivel Ő utazhat.
És esetleg elér egy olyan vonatot, amit a Nyugatiba utazva már lekésne...
Keletiből is mehet.
Bp.Keleti-szolnok-Kiskunfélegyháza.
Bp.keleti-szolnok átlag kb 2 óra
Szolnok-kiskunfélegyháza Kb 1.45 perc
Össz kb 4óra. az átszállásokkal
De minek menne a keletiből vonattal Kiskunfélegyházára, mikor az TÖBB ÓRA?
Az emberek utálnak várni... az a jó megoldás, hogy a Keletinél felszáll valami gyorsjáratra (kb 320 Ft egy buszjegy) (pl a 7E vagy 173E is jó) a Bosnyák tér felé és Zuglóban leszáll (1 megálló) ott pedig akármelyik IC-re fel tud szállni.
Most módosított menetrend van pályafelújítás miatt, ezért minden óra 48 perckor érkezik a nyugati felől és Szegedig közlekedik. (egyébként minden óra egész körül van zuglóban a vonat)
Ezen a vonalon az összes IC-nek van személyvonat része így nem kell pót és helyjegy sem, utazhat 2. osztályon ami a legolcsóbb, és nem olyan lassú mintha személyvonatra vár, viszont nem is drágább.
Ez a legköltséghatékonyabb és leggyorsabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!