Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Osztálykirándulásra telefon?

Osztálykirándulásra telefon?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk kirándulni, a vonat elég korán indul, 4 órás lesz az út, és én nem tudom eldönteni, hogy vigyek-e telefont a kirándulásra. Nem vagyok valami nagy barátkozós típus. Kabinok lesznek a vonaton. Tehát én nem vagyok az, hogy beülünk a kabinba, és röhögünk meg én nem vagyok ilyen nagy bulizós. én egy kicsit komolyabb vagyok, meg nem vagyok nagy beszélgetős, ezért kérdezem, a ti véleményeteket is. Vélemények?

2012. okt. 3. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:

? hogy jön össze bulizás a telefonnal?

szerintem inkább kicsit zizi vagy, a kérdésed zagyvasága alapján

2012. okt. 3. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd itthon a telefont, és vedd rá magad, hogy beszélgess az osztálytársaiddal. Az jó, ha komolyabb vagy, de az nem baj, ha komolyan beszélgetsz velük. Érezd jól magad! :)
2012. okt. 3. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
ez nem kérdés.. telefont mindenképpen vigyél magaddal hogy értesíthesd az itthoniakat ha baj van.... másnem ha olyanokkal kerülsz egy kabinba akik beszélgetnének veled akkor nem hallgatsz rajta zenét...
2012. okt. 3. 21:29
 4/7 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Úgy, hogy én nem beszélgetek senkivel. 2. válaszolónak pedig üzenem, hogy nincsen egy közös téma amin tudnánk beszélgetni. Olyanokról beszélnek digitális dolog, játékok.. meg a játékokban bonyolult dolgok, rövidítések, és semmit sem értek, ezért inkább szünetekben is csak ülök, és elfoglalom magamat valahogy.
2012. okt. 3. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez esetben vigyél telefont és jól tölsd fel hogy ne merüljön le az uton.
2012. okt. 3. 23:27
 6/7 anonim válasza:
de csak vezetékeset ;D
2012. okt. 4. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül nem vittem telefont, de nem is hiányzott annyira, hisz, még a pulcsimat is elhagytam, amit a vonaton kaptam vissza. Izgis volt az esti utazás, mert villámlott, és a hold vörös volt. Legrosszabb: Hazaértem kb 20:45- 21:00-kor én már mélyen aludtam, ma Péntek reggel második óra tesi, utána meg 2 órval később meg 600m-es futóverseny. Képzelhetitek, hogy a tesihez, milyen képet vágtam!
2012. okt. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!