Kinek mi a véleménye Szegedről? Budapesten élek és szeretnék egy vidéki nagyvárosba költözni. Van pár elképzelésem, de Szeged tetszik leginkább. Szeretnék véleményeket a városról. Bármilyen vonatkozásban.
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 01:09
1/7 anonim válasza:
Voltam 1x Szegeden osztkiren, lenyűgöző volt, csak tátottam a számat :O Egyrészt gyönyörű, tiszta, szép meg minden másrészt az emberek is teljesen mások... Szebb a ruhájuk meg minden :D Tele van ÉLETTEL a város, fiatalokkal, boltokkal, kajáldákkal, lehetőségekkel... És egyébként a napfény városa :)
2/7 anonim válasza:
Én ott voltam egyetemista. A mai napig nagyon jó érzés tölt el, ha Szegedre gondolok. Csodaszp, főleg hogy a belvárost teljesen felújították, rengeteg a program, ősztől nyárig tele van élettel, imádtam a Tisza parton sétálni, napozni, a Sörkertben sörözni, a Vadasparkban és a fűvészkertben bolyongani stb. Szóval csak ajánlani tudom. Én is szívesen maradtam volna, de az ország másik felében élek és itt van a családom is.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig jól hangzik. :)
2009. aug. 2. 13:10
4/7 anonim válasza:
Én középiskolába jártam oda! EGYSZERŰEN IMÁDTAM!!! Ha nyerek a lottón tuti veszek újszegeden egy gyönyörű palotát.
5/7 anonim válasza:
Én meg itt élek :D Nagyon imádom^^ Sehol máshol nem tudnék élni. Leírni nem tudom, hogy milyen jó, ezt meg kell tapasztalni xD :DD
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkitől csak jót hallottam a városról... Szeged lesz a nyerő. :)
Azért, ha van még valakinek véleménye szívesen veszem. :)
2009. szept. 21. 11:32
7/7 anonim válasza:
bár már régi a kérdés de szerintem gyere :))
Vagy már itt is vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!