Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogy van az, hogy a Balatonon...

Hogy van az, hogy a Balatonon csillagászati szállásárak vannak?

Figyelt kérdés

Néztünk egy szállást 3***-osnak mondott, sufninak kinéző valami, 3 embernek 4 éjszakára! 150.000Ft és ebben még nincs ebéd! Ebből a pénzből lemegyek Olaszországba, bárhova autóval+szálloda!

Miért van az, hogy a balatoni szállodák, szállásadók egy hét alatt akarnak MEGGAZDAGODNI?!

Én itt lakom nemmessze Keszthelytől, nem fogok több havi fizetést elkölteni azért, hogy ne otthon aludjak. Max. egyszer-kétszer lemegyünk vonyarcra vagy győrőkre autóval fürődni! A szállásadók meg adnák majd olcsóbban a sufnijukat, de NEM nekem!

A sógorom megy egy hétre Bibioneba, 15.000Ft-ba fog neki kerűlni!

2009. aug. 1. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

15000-böl még az olasz partig sem jut el, fizikai képtelenség, mert addig kb a benzin lenne annyi + pályamatricák. szállás meg nem hinném hogy 2000 ft-bol naponta egy kemping placcot kap.

de ha ott laksz a balaton mellett minek neked szállás? ha nem tetszik nem kell menni, de felesleges itt ezért topikot nyitni.

2009. aug. 1. 12:51
 2/9 A kérdező kommentje:

12:51!

Nem kell ám beszólogatni!

Kiváncsi lennék, személyesen milyen kemény lennél?!

2009. aug. 1. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk én sem értem!

Nem csak a Balatonon de más szállás is nagyon drága a magyar pénztárcának!

Tavaly februárban ,akartunk elmenni egy hétvégére magyar wellness-be ,de irtó drága volt 3 nap+2éj 150e.ft!

Gondolkodtunk és inkább elmentünk ebből a pénzből Tunéziába 6éj+7nap!

Tök jó,nem?

2009. aug. 1. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Ezek az árak a (külföldi) turistáknak vannak kitalálva, és ha ök megadják, akkor bolondok lennének olcsóbban kiadni másnak. Amig van, aki megfizeti, addig nemmegy lejjebb az ár.
2009. aug. 1. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez csak a magyar népnek drága, abból is az alsó kategóriának. Egy átlag németnek ez természetes árnak tekinthető.
2009. aug. 1. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan Németországban élek, itteni viszonylatban sem keresek rosszul, de a balatoni árak nekem is túl magasak, ezért nem is megyek oda soha.
2009. aug. 1. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

hát azért nem mindenhol olyan drága a szállás.

Keszthelyen tudok olyan szállást ahol 7 ember számára kb. 17 e Ft/ éjszaka egy komplett apartman, új bútorokkal, felújitva.

Csak keresni kell jó és olcsó szállást:D

2009. aug. 2. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Keszthelyi apartman engem érdekelne!!
2009. aug. 2. 15:05
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

:D

[link] itt a linkje, aztán irj ám, hogy mi lett,mentetek-e :D kiváncsi vagyok másnak mi a véleménye :D

2009. aug. 2. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!