Hogy van az, hogy a Balatonon csillagászati szállásárak vannak?
Néztünk egy szállást 3***-osnak mondott, sufninak kinéző valami, 3 embernek 4 éjszakára! 150.000Ft és ebben még nincs ebéd! Ebből a pénzből lemegyek Olaszországba, bárhova autóval+szálloda!
Miért van az, hogy a balatoni szállodák, szállásadók egy hét alatt akarnak MEGGAZDAGODNI?!
Én itt lakom nemmessze Keszthelytől, nem fogok több havi fizetést elkölteni azért, hogy ne otthon aludjak. Max. egyszer-kétszer lemegyünk vonyarcra vagy győrőkre autóval fürődni! A szállásadók meg adnák majd olcsóbban a sufnijukat, de NEM nekem!
A sógorom megy egy hétre Bibioneba, 15.000Ft-ba fog neki kerűlni!
15000-böl még az olasz partig sem jut el, fizikai képtelenség, mert addig kb a benzin lenne annyi + pályamatricák. szállás meg nem hinném hogy 2000 ft-bol naponta egy kemping placcot kap.
de ha ott laksz a balaton mellett minek neked szállás? ha nem tetszik nem kell menni, de felesleges itt ezért topikot nyitni.
12:51!
Nem kell ám beszólogatni!
Kiváncsi lennék, személyesen milyen kemény lennél?!
Mondjuk én sem értem!
Nem csak a Balatonon de más szállás is nagyon drága a magyar pénztárcának!
Tavaly februárban ,akartunk elmenni egy hétvégére magyar wellness-be ,de irtó drága volt 3 nap+2éj 150e.ft!
Gondolkodtunk és inkább elmentünk ebből a pénzből Tunéziába 6éj+7nap!
Tök jó,nem?
hát azért nem mindenhol olyan drága a szállás.
Keszthelyen tudok olyan szállást ahol 7 ember számára kb. 17 e Ft/ éjszaka egy komplett apartman, új bútorokkal, felújitva.
Csak keresni kell jó és olcsó szállást:D
:D
[link] itt a linkje, aztán irj ám, hogy mi lett,mentetek-e :D kiváncsi vagyok másnak mi a véleménye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!