Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Abádszalókon milyen a strand?...

Abádszalókon milyen a strand? Mit tudtok a Hotel Retro-ról?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Klassz a strand, az óriáspalacsiontázót ne hagyd ki:) Mi tavaly voltunk ott, pont akkor volt tele döglött kagylókkal a tó, így nem mentünk be a vízbe:(( De a strandon lehet bérelni napozóágyat, napernyőt, a kajáldák nem olyan vészesen drágák és nagyon sok hely van napozni, játszani is akár. A vízisípályát érdemes megnézni, ha nem is próbálod ki, csak nézni is jó móka:)
2009. júl. 30. 22:53
 2/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A strand nagyon jó, szép helyen van.A vízibanán és a vízibicikli a legjobb...A kürtöskalácsos bácsi kissé humoros, de feldobja a hangulatot.A csúszdát se hagyd ki, felejthetetlen élmény.
2009. júl. 31. 09:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 31. 19:11
 4/9 anonim válasza:

én abádszalóki vagyok:) xD

nyáron imádok itt lakni:Dde csak nyáron xD

partyváros...

2010. ápr. 6. 16:48
 5/9 anonim válasza:
Én is odavalósi vagyok. Nyáron tényleg nagyon jó a hangulat, bár az utóbbi években kevesebb a turista. :(
2010. ápr. 23. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi idén is oda megyünk, immár 3.jára. Nagyon jó hely:-)
2010. júl. 18. 22:14
 7/9 anonim válasza:

mennyi a belépő?

neten csak 2004-es van

2010. júl. 20. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Melyik strandra? A Tisza-tavira vagy mellette lévő fürdőre gondolsz?
2010. júl. 21. 09:37
 9/9 anonim válasza:
Én is az vagyok,, Gyöjetek nyugodtan ,, ha disco van sok kötekedös ember, van ,, verjétek nyugodtan szét az egész tiszát... Én ugy is a szombámba űlök...
2010. aug. 30. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!