Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kikapcsolódásra ajánlanátok...

Kikapcsolódásra ajánlanátok valami nagyon jó helyet saját tapasztalat alapján?

Figyelt kérdés
Szüleinknek szeretnénk születésnapi ajándéknak adni, hogy végre kikapcsolódhassanak egy hétvégére. Ki milyen helyeket ajánl, ahol járt már, és pozitív tapasztalattal tért haza, esetleg visszajáró vendég?

2012. aug. 30. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha élményfürdő akkor:

Zalakaros- Karos Spa ****

Szeged- Forrás hotel **** (ez a kedvenc: bowling a szállodába, jó kaja, hatalmas benti fürdő)

Ha aktív kikapcsolódásra vágynak:

Budapesti állatkert (a vidámparkot nem ajánlom mert amennyibe kerül ahhoz képest nem éri meg)

és megéri kimenni ausztriába a Marchenparkba mert a soproni határtól fél óra és nagyon jó kis hely

sajnos Magyarország ilyen téren nem a lehetőségek tárháza

ha pedig a távolság nem okoz gondot a number 1 az egész családomnak:

Olaszország, Peschiera del Garda a város neve

ott van a: Garda-tó, verona (júlia ekélye), Gardaland és Movieland (vidámparkok) és Canevaworld (vízi vidámpark)

REMÉLEM SEGÍTETTEM

2012. aug. 30. 14:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Most látom, hogy félreérthető a kérdés... :)

Szóval a Bátyámmal ketten szeretnénk nekik ajándékba adni egy két éjszakás, három napos pihenést, hotel, vagy szálloda wellness szolgáltatásokkal. Mindketten felnőtt emberek vagyunk, így vidámparknál kicsit többre gondoltunk, és angol érettségire sem szeretnék készülni mivel már egy pár éve túl vagyunk rajta...(magán levélben kaptam erre a kérdésre ezt a felajánlást...)

2012. aug. 30. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:

akkor amiket írtam az első kettő

tényleg nagyon jók rengeteg welness szolgáltatásokkal

a szegedit és a hajduszoboszlóit érdemes megnézned

2012. aug. 30. 16:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. aug. 30. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!