Metrón mennyire nézik, hogy mekkora poggyászt viszek magammal?
Figyelt kérdés
Az ellenőrökre gondolok. Szoktam látni embereket bőrönddel, de én még nem utaztam vele. Viszont az meg ki van rakva, hogy csak mekkora csomaggal lehet utazni. Ellenőrök szólnak a nagy bőröndökért vagy nem érdekli őket? Köszi a választ!2012. aug. 27. 22:08
1/6 anonim válasza:
Nem nagyon. Láttam már metrón karácsonyfát is, az meg erősen túlméretes ugye.
2/6 anonim válasza:
sztem erre nem nagyon figyelnek. ha akkora a csomag, h le tudod a mozgólépcsőn vinni, akkor nem lehet baj :)
3/6 anonim válasza:
nem szokták egyáltalán nézni, hogy mekkora a csomag.
4/6 anonim válasza:
Zongorát ne szállíts ugyan, de ha biztonságosan tudsz mozogni a mozgólépcsőn a csomagjaiddal, nem fognak collstokkal és mérleggel méricskélni.
#1: A karácsonyfa (pontosabban fenyőfa) belefér a facsemete kategóriába, annak a szállítása pedig engedélyezett.
5/6 anonim válasza:
#4:Az egy rendes nagy 2méteres lucfenyő volt, hálózva is volt vagy 1méter széles. :) De végeredményben mindegy, nem nézik a méretet ez a lényeg a kérdezőnek.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megnyugodtam :D
2012. aug. 30. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!