Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen az élet a Budapest-körn...

Milyen az élet a Budapest-környéki településeken (pl. Ecser, Maglód, Vecsés, Üllő)?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát igazából semmi extra. Én Kistarcsán lakom, de az időm nagy részét Pesten töltöm. Messze van a belvárostól ez az egyetlen hátránya. Igazából ezek a Pest környéki települések szinte már egybeépültek a várossal, így tulajdonképpen olyan, mintha vmelyik peremkerületben laknál.
2012. aug. 21. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek általában kis városok, jól egybeépülve a nagy BP-el. Az ingatlan árak jóval alatta vannak a pestinek, és megfelelő közlekedés esetén nem vészes kitérő. Például Vecsés gyakorlatilag összeér Pesttel (én itt lakom a 18. kerületben), és az ingázó vonattal egy 5 perces megállóval kell többet utazni.
2012. aug. 21. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugis, bár infrastrukturálisan kissé elmaradottabbak a külső kerületeknél. Azonban az állomások közelében nagyon jó a közlekedés Budapest felé, 20-30 percenként közlekednek a vonatok és bevisznek a belváros széléig.
2012. aug. 21. 21:22
 4/4 anonim válasza:

Én Vecsésen lakom, nagyon szeretem. Van egy szép kisvárosi rész, de ahogy Bp-hez közeledsz, átalakul egy forgalmasabb várossá (Market Central körül). Van egy csomó bolt, mindenből legalább egy (Lidl, Tesco, CBA, stb). Este kilenckor is van hova menni, ha épp megkívánsz egy hamburgert pl.

Szépen fejlődik a város, itt én nagyon szeretem a vezetőséget. Az új városközpontunk is gyönyörű, én itt sosem unatkozom. Szórakozóhelyekből talán még nem bővelkedünk, de azért mindenki megtalálja ami érdekli. A közlekedés is nagyon jó, van volánbusz, vonat, és még a 200-as busszal is bemehetsz Bpre bármikor. Szeretem. :)

22/L

2012. szept. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!