Magyarországon hol van olyan rész ami nem fertözött?
Figyelt kérdés
mármint ugy nem fertőzőtt hogy cigányokall.
ja és ne baranya meg pestmegye legyen mert a fővárost és környékét nem szeretem a baranya meg azért mert itt lakok és rengeteg kisebbségi(FŐLEG MOHÁCS)!!!
DE halottam olyat is hogy keszthelyen nincsenek!!!
2012. aug. 17. 12:51
1/9 anonim válasza:
Nálunk itt a Mátrában meg az Északi-középhegységben kb. úgy van, hogy egy faluban nincsennek, a következőben max. 5-10%, a harmadikban meg 40-50%. S ez így sormintaszerűen megfigyelhető, néha akad olyna rész ahol tisztábbak a települések, máshol meg épp fertőzöttebbek, de szerintem elég normálisan meg lehet lenni. Nógrád, BAZ meg Szabolcs is hiába híres a cigányokról, mégis akad olyan település szép számmal, ami csaknem teljesen mentes tőlük.
2/9 Antimod válasza:
Vas és Győr-Moson-Sopron megye a legjobb ilyen szempontból, de Zala pl. már nem az.
3/9 anonim válasza:
Talán a Budai-hegyvidéki települések. De ott is csak egy kis körzetben van "nem fertőzött zóna" :D
4/9 anonim válasza:
Keszthely az egyik legjobb ebből a szempontból. Itt lakok, és ennél kevesebb sehol sincs magyarországon.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokatt.amugy amikor voltam keszthelyen házatnézni az nagyon tetszet hogy amien kis város anyiminden van benne!!!alpha park és stb....
2012. aug. 18. 08:36
6/9 anonim válasza:
AZ a baj hogy szinte mindenütt elterjedtek... :(
7/9 anonim válasza:
kecskeméten itt kevesebb van de vannak itt is
8/9 anonim válasza:
Hajni!
És Kecskeméten sok a kecske? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!