Mondanátok jó nyaralóhelyeket Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ahol családosan lehet nyaralni, van strand,látnivaló és éjszaka is van élet.
A Balatonon kívül
2012. aug. 15. 12:36
1/5 gaspari válasza:
Én így nyár végén a Tokaj Hegyalját ajánlanám neked. Festői szépségű táj ,finom borok,kedvező árak. itt voltunk:www.szarvaspanzio.hu ezt tudom ajánlani mindenkinek,erdőben található,könnyen megközelíthető, két panzióépületük van egymás mellett, lehet teljes épületet bérelni,így csak mi vagyunk, nincs idegen
2/5 anonim válasza:
Kiegészítve az elsőt: éjszakai élet. Ha elmegyek Tokajba, este 9 után, mintha lelőttek volna mindenkit, a csárda zár, a Gödör már bezárt, semmi nincs nyitva, még egy bolt sem... ((( De a város tényleg nagyon szép, meg a környék is.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ott a strand sem olyan jó,nagyon iszapos és nemis valami nagy,bár ellehet menni csónakázni a Tiszában,ami már kicsit jobb.
Én még ajánlanám Hajdúszoboszlót,a strand az országban az egyik legjobb.Én még nem voltam ott,de nagyon sok ismerősöm volt ott nyaralni és még senki nem panaszkodott
4/5 anonim válasza:
Többször voltam Hajdúszoboszlón, valóban a strand tényleg remek, de azon kívül a világon semmi sincs ott. Ajánlanám esetleg Gyulát, fürödni is lehet, a város is szép és még este is történik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!