Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mondanátok jó nyaralóhelyeket...

Mondanátok jó nyaralóhelyeket Magyarországon?

Figyelt kérdés

Ahol családosan lehet nyaralni, van strand,látnivaló és éjszaka is van élet.

A Balatonon kívül

2012. aug. 15. 12:36
 1/5 gaspari válasza:
Én így nyár végén a Tokaj Hegyalját ajánlanám neked. Festői szépségű táj ,finom borok,kedvező árak. itt voltunk:www.szarvaspanzio.hu ezt tudom ajánlani mindenkinek,erdőben található,könnyen megközelíthető, két panzióépületük van egymás mellett, lehet teljes épületet bérelni,így csak mi vagyunk, nincs idegen
2012. aug. 15. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Kiegészítve az elsőt: éjszakai élet. Ha elmegyek Tokajba, este 9 után, mintha lelőttek volna mindenkit, a csárda zár, a Gödör már bezárt, semmi nincs nyitva, még egy bolt sem... ((( De a város tényleg nagyon szép, meg a környék is.
2012. aug. 15. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ott a strand sem olyan jó,nagyon iszapos és nemis valami nagy,bár ellehet menni csónakázni a Tiszában,ami már kicsit jobb.

Én még ajánlanám Hajdúszoboszlót,a strand az országban az egyik legjobb.Én még nem voltam ott,de nagyon sok ismerősöm volt ott nyaralni és még senki nem panaszkodott

2012. aug. 15. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Többször voltam Hajdúszoboszlón, valóban a strand tényleg remek, de azon kívül a világon semmi sincs ott. Ajánlanám esetleg Gyulát, fürödni is lehet, a város is szép és még este is történik valami.
2012. aug. 15. 14:20
 5/5 Beni23 válasza:
Visegrád
2012. aug. 27. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!