Zalaegerszegi nyaraláskor milyen "programokat" tudtok ajánlani?
Zalaegerszeg hataraban van egy jo fürdö gyerekeknek, sok csuzdaval. Ha kisgyerekeid vannak. Lehet, hogy fiatal felnötteknek is jo ötlet.
Szinhazuk is hires.
Én is csak ajánlani tudom az Aquacity-t.
Továbbá egy sétát megér a Gébárti tó is (ott az Aquapark mellett). Érdemes ellátogatni a Falumúzeumba és a Magyar Olajipari múzeumba is. Ha vannak gyerekek (különösen fiúk), akkor élvezni fogják a megfogható és mozgatható eszközöket. Érdemes a tévé toronyba is felmenni, tiszta időben messzire ellátni.
Igaz, hogy nem egy kulturális és történelmi központ, de sok szép helyet lehet találni akár a belvárosban sétálva is.
Sajnos sok itt élő (ahogy a második hozzászóló) elmegy olyan részletek mellett, amit csak az ide látogatók vesznek észre. Ezért mondják ők, hogy unalmas hely, mert nekik minden nap ugyanaz. Évekig éltem másik városban, sokszor csak 2-3 havonta jöttem haza (nekem mindig Zalaegerszeg lesz az otthonom, még ha nem is itt fogok élni) egy-egy hétvégére, akkor fedeztem fel én is ezeket a részleteket. Sok hangulatos hely van csak jó szem kell hozzá.
Kedves 2. válaszoló! Köszönöm, de nem ez volt a kérdés!
Kedves 3. válaszoló: Nagyon szépen köszönöm és igazad van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!