Milyen Kehida Hotel, Termál és Élményfürdő?
Figyelt kérdés
Két kisgyermekkel utaznánk Kehidakustányba, szeretném tudni, kinek milyen tapasztalatai vannak a hotellal, termállal, környékkel kapcsolatban!2009. júl. 20. 19:56
1/3 anonim válasza:
Régen osztálykirándulás alkalmával jártunk ott. (3 éve kb.) A fürdőrész igényes, jó, a többit nem tudom.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon szuper!!! A hotelben még nem voltam, mert nagyon drága, de alig pár méterre a fürdőtől nagyon jó és olcsó szállásokat lehet találni. A fürdőben az a jó hogy tényleg van élményfürdő gyerekeknek, csomó féle masszíroztató, szauna, pezsgőfürdő...stb. Vőlegényem szülei épp most jöttek haza innen, mi utoljára decemberben voltunk, csak ajánlani tudom. Ha van még kérdésed, írjad csak!
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Van üdülési csekkem, ezért arra gondoltunk, hogy idén nyáron - most az egyszer - kicsit drágább helyre fogunk menni. Nagyon örülök, hogy jó tapasztalatokat mondtatok!
2009. júl. 22. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!