Győri szállást keresek?
Aki esetleg ismer olyan szállást,ami nekem kell, írja meg, legyen szíves.
Ketten mennénk Győrbe.
Aránylag a belváros - fürdő környéke jön szóba
Legyen konyha, vagyis tudjunk főzni.
Ne legyen több, mint 5k huf/fő/éj ( reggeli nélkül is jó)
Az én elvárásaim túl nagyok, vagy valóban nincs ilyen szállás?
Talán a központi egyetemi kollégium szóba jöhet (a főzés részre kérdezz rá, mert igaz, hogy minden folyosón van konyha, de nem biztos, hogy ezt a vendégek használhatják). A fürdő mindössze néhány száz méterre van (átsétálsz egy hídon), ahogy a belváros is (átsétálsz egy másik hídon).
Árban biztos jól jártok :)
Az első hozzászóló igazán tuti helyet mondott.
Ajánlon mindenkinek.
Az ellátás egy kollégium szintjét hozza, szerintem rendben volt. Főzni lehetett ( villanyrezsó), de edényt nekünk kelett vinni. Az ár barátságos volt, jelenleg 4500/szoba ( 2 fő) + ifa. Megfelelő közelségben volt a belváros és a fürdő is. A kollégium melett, az egyetem területén meg vot egy kocsma jellegű hely, ahol kivetítőn tudtuk nézni az olimpiát ( tv nem volt a szobában). De a hangulat ott is jó volt. Meglepő módon sok fiatal összegyűlt esténként, bár iskolai szünet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!