Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért kell 4-500 ft-ért adni...

Miért kell 4-500 ft-ért adni a kukoricát a Balcsi parton?

Figyelt kérdés
Magam is termelek kis piacra Tolna megyében, heti rendszerességgel fordulok meg a szegedi nagybanin is. A nagybani ár kb 30 Ft, kis piacon 60-ért uszuljuk. Ennek ellenére a Balcsi parton van pofájuk 4-500 Ft-ért árulni... Értem, hogy vannak egyéb költségek, de szerintem 200-ért is marhára megérné. Elkeserítő, hogy a mai nehézkes világban is ilyen éhesen áraznak... OK, hogy megveszik, de meddig? És milyen szájízzel?

2012. aug. 2. 19:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nocsak? 500-ról levitted 200-ra az árat, és csak 25%-al adtál el több kukoricát? Hihető.
2013. nov. 10. 21:37
 12/12 anonim válasza:
400-ról vettem le 250-re mert egy másik büfét akartam beborítani,aki kisebbeket adott 300-ban.Be is borult neki,rárohadt!én meg visszatettem 400 ra!
2013. nov. 23. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!