Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan lehet legegyszerűbben...

Hogyan lehet legegyszerűbben eljutni a röszkei határtól Cserkeszőlőig autóval?

Figyelt kérdés
Nem autópályára gondoltam, mert 2 kisgyerekkel mennénk.
2009. júl. 17. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Aha, es a kisgyerekek ki vannak tiltva az autopalyarol. Ertjuk..:-D

Na de hogy lasd milyen jo vagyok hozzad, itt ez a link,csak ra kell kattintanod!

[link]

2009. júl. 17. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:

De mi köze az autópályának a 2 kisgyerekhez? Amúgy Röszkétől az első autópálya lehajtón lemész (addig ingyenes az autópálya használat) és rémész az 5-ös főútra Budapest felé, elmész Kiskunfélegyházáig, ott Szolnok felé kell menni egészen a 44-es út kereszteződéséig, ott jobbra Békéscsaba felé, és az első település amin keresztül megy az út Cserkeszőlő lesz.

Vagy a másik út Szeged Hódmezővásárhely, Szentes Kunszentmárton ott rá a 44-es útra Kecskemét irányába és az első település amin keresztül megy az út Cserkeszőlő lesz.

Jó utat.

2009. júl. 17. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A gyerekek szeretnek nézelődni, gondoltam, a másik út élvezetesebb, többször meg birunk állni.
2009. júl. 17. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!