Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit lehet Györben csinálni?

Mit lehet Györben csinálni?

Figyelt kérdés
Az érdekelne milyen lehetösegek vannak szerintetek Györben. Én is györi vagyok, de sokszor szombat vasárnap ülünk mint a tök és azt a konklúziót vonjuk le hogy Györben nem lehet semmit sem csinálni. Kösz elöre is a tippeket. (és elnézést de nincs hosszú ö betüm)

#Győr #györkörnyéki
2012. júl. 29. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Esti programként, mint pl. buli? Vagy délelőtt, délután? Nyáron vagy télen? :)
2012. júl. 29. 18:03
 2/5 anonim válasza:
Szexelni mindenhol lehet, gondolom ott is... :)
2012. júl. 29. 18:30
 3/5 anonim válasza:
54%
Kicsit kevés az infó :) Korosztály? Baráti társaság vagy család? Hány tagú?
2012. júl. 30. 22:36
 4/5 anonim válasza:
Én is győri vagyok,családos.De itt még egy igazi strandunk sincs.Itt csak pénzt lehet költeni evésre ivásra.
2012. júl. 31. 16:46
 5/5 anonim válasza:

Szerintem csodás sétát lehet tenni a belvárosban, a vár körül, a Radó szigeten, ha kettesben lennétek.

Vagy családi programként egy nap a Püspök erdőnél, akár szalonnázással egybekőtve, remek játszótér van.

Aztán nagyon sok program is szokott lenni, különböző korosztályoknak a városban...

Néha el szoktunk menni bicajozni Baráti felé, Ravazdig, és vissza, de ha már itt vagyunk, akár Pannonhalma!

Vagy akár Csesznek!

Vagy csináltunk már családi túrázást a Baráti "havasokba"!

Kilátó is van.

De bulizni is el lehet menni hétvégente, ha az a korosztály vagy...

hétköznaponként egy közös baráti beszélgetés valamelyik hangulatos helyen és szerintem egyszer, egyszer belefér...

Sport programok tömkelege is van, kinek mi tetszik, szerintem majd minden suliban, edzőteremben tartanak valamilyenféle edzést délutánonként!

Én imádom Győrt, imádom, hogy csodaszép az év minden szakában! Csak keresni kell és az ember csak ámul, micsoda kincseket rejt! ;)

2012. nov. 16. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!