Mit lehet Györben csinálni?
Szerintem csodás sétát lehet tenni a belvárosban, a vár körül, a Radó szigeten, ha kettesben lennétek.
Vagy családi programként egy nap a Püspök erdőnél, akár szalonnázással egybekőtve, remek játszótér van.
Aztán nagyon sok program is szokott lenni, különböző korosztályoknak a városban...
Néha el szoktunk menni bicajozni Baráti felé, Ravazdig, és vissza, de ha már itt vagyunk, akár Pannonhalma!
Vagy akár Csesznek!
Vagy csináltunk már családi túrázást a Baráti "havasokba"!
Kilátó is van.
De bulizni is el lehet menni hétvégente, ha az a korosztály vagy...
hétköznaponként egy közös baráti beszélgetés valamelyik hangulatos helyen és szerintem egyszer, egyszer belefér...
Sport programok tömkelege is van, kinek mi tetszik, szerintem majd minden suliban, edzőteremben tartanak valamilyenféle edzést délutánonként!
Én imádom Győrt, imádom, hogy csodaszép az év minden szakában! Csak keresni kell és az ember csak ámul, micsoda kincseket rejt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!