Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért kerül majdnem másfélszer...

Miért kerül majdnem másfélszer annyiba odafelé az út valahova, mint vissza a Volánnal?

Figyelt kérdés
Sokszor, Győrig vagy Veszprémig Pápáról (példa) majdnem dupla annyi, ugyan attól amegállótól, ugyan azon az úton, ugyan olyan jegy, mint visszafelé... valaki elmagyarázná, hoyg eme csodálat miért drágítja meg az életemet?

2012. júl. 23. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ilyet még sosem tapasztaltam, de még csak nem is hallottam. Nem lehet, hogy ha kedvezménnyel utazol, akkor visszafelé nem ütötte azt be?
2012. júl. 23. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
én sem hallottam még ilyet
2012. júl. 23. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem hallottam. De az már előfordult, hogy előttem többen kedvezményes jegyet váltottak, és a vezető automatikusan nekem is olyat adott. Jogosult vagy valamilyen kedvezményre? Lehet, hogy nem elég hangosan mondtad és nem vették figyelembe a jogosultságodat?
2012. júl. 23. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Kilométerövezet-alapú a díjszabás, így azonos útvonalon, azonos megállók között mindig ugyanannyit kell fizetned, kivéve persze ha volt tarifaváltozás a két utazásod között - de ilyen mostanság nem volt.
2012. júl. 23. 23:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem utazom kedvezménnyel. Odafelé 1300, vissz 950. Ugyan az a megálló, ugyan z az út, ugyan az. És mikro reklmáltam, zt mondta a sofőr, hogy sajnálja, a gép ezt adja midnenkinek mindig..............
2012. júl. 24. 00:54
 6/6 A kérdező kommentje:

bocsánat az elgépelésekért, a laptopom régi és nem szoktam hozzá, hogy leellenőrizzem, megvan-e midnen A nbetű :)

100%-al utazom... és nem értem. De meglopva érzem magam. A MÁV még rosszabb.... így muszáj, mert időre megyek...... :S

2012. júl. 24. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!