Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyire biztonságos, ha a...

Mennyire biztonságos, ha a Bükk-hegységben sátrat verek, napközben otthagyom, benne csak ruhákkal meg hátizsákkal, és este visszatérek a sátramhoz?

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha olyan helyen hagyod, ahol nem járnak emberek, akkor napok múlva is megtalálod, esetleg az állatok szimatolnák ki a benne hagyott ételt. Az emberekben viszont nem bíznék.
2012. júl. 23. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Én hagytam már ilyen helyen sátrat 2 napra, semmi baja nem lett. Ne az út mellé verd fel a sátrat, ahol emberek is járnak, hanem olyan helyre, rétre, ahonnan nem látnak rá az útról. Akkor nem lesz semmi baja.
2012. júl. 23. 17:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Hm, az a gond, hogy forrás mellé szeretnék "költözni". Keressek egy eldugottabbat? Gondoljátok, hogy az úthoz közelebbi helyen elcsórnának cuccokat?
2012. júl. 23. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp keress egy eldugottabb helyet, egyszerűen nem tudhatod, kik járnak arra. Simán előfordulhat a kirándulók között is olyan habitusú ember, aki kapva az alkalmon, kicsit szétnéz a sátradban, hátha lel valami hasznosat. És kaját ne hagyj benne, mert felkelted vele az állatok figyelmét, aztán ha megrágcsálja a vaddisznó a sátradat, fázni fog a derekad. :)

Azonban vigyázz a Bükkben, hogy hová vered le a sátradat, mert elég sok a védett terület, ahol amellett, hogy kárt okozol a természeti örökségben, még jól meg is büntethet a természetvédelmi őrszolgálat.

2012. júl. 23. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!