Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen busszal tudok eljutni...

Milyen busszal tudok eljutni a MOM Parkhoz?

Figyelt kérdés
A 20.kerületben lakom és szertnék ellátogatni a MOM Parkhoz Budára viszont fogalmam sincsen ,hogy milyen busz jár oda vagy ,hogyan lehet megközelíteni BKV-val ... Csak a buszok/villamosok száma kéne és én onnan megoldanám
2012. júl. 22. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt tudod megkérdezni: www. utvonalterv.hu
2012. júl. 22. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
van útvonal tervező a neten ird be oda. Amugy a Déli Pu-hoz van közel, onnan 3 megálló villamossal. még a 8-as busz áll meg ott.
2012. júl. 22. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
23/23E a Boráros térig, onnan 212 a Csörsz utcáig.
2012. júl. 22. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
A MOM Parkhoz a 61, 139, 212-es járatokkal tudsz eljutni, de nincs messze a BAH-csomópont sem, ott a 8, 40, 112, 240-es buszok is megállnak. Erzsébetről a fent leírt, Boráros téren át vezető útvonal a legoptimálisabb szerintem is.
2012. júl. 22. 23:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! és ahogy leszállok a csörsz utcánál meg is fogom látni ha jól sejtem ugye ?
2012. júl. 23. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!