Mit kell vinni sátorozni?
Figyelt kérdés
sátor, matrac, párna, pléd, ruhák, tusfürdő, sampon, szúnyogriasztó, fésű, fürdőruha, vmi kaja... mit vigyek még?2012. júl. 22. 17:48
1/6 anonim válasza:
elemlámpa, tartalék elemek, tartós kaja, konzervek esetleg hozzá konzervmelegítő ha nem akartok tüzet rakni. Szerintem vigyél esőkabátot, meg esetleges éjjeli zivatarokra egy ponyvát amit ráteríthetsz a sátorra mert egyes sátrak csak papíron vízállóak. Én egyszer csúnyán beáztam.
2/6 anonim válasza:
evőeszköz, konzervnyitó, gyufa v öngyújtó, olló, klotyópapír, ruhacsipesz, spárga, mosogató dolgok, tű, cérna
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a hasznos, és nem túl hasznos válaszokat is! :)
2012. júl. 22. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!