Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatonon a buli helyekre...

Balatonon a buli helyekre nagyon ki kell öltözni?

Figyelt kérdés
vagy azért nem olyan elit hely mint Budapesten a szórakozóhelyek?vagy pedig elég azért egy top meg egy rövid nadrág..

2012. júl. 21. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
A bulik és résztvevőik a Balatonon is ugyanolyanok, mint mások. Ide is öltözz úgy, mint a máshol rendezett bulikra.
2012. júl. 21. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem a budapesti szórakozóhelyekre is bőven elég a top meg rövidnadrág.
2012. júl. 21. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
attól függ, melyik. rövidnadrag ok. De top azert ne egy trikószerű pamutcucc legyen, hanem vmi selymesebb anyagú v különlegsebb. Persze, van egy (két) hely, ahova jo az is .
2012. júl. 22. 00:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, Pestre is elég a top meg a rövidnadrág, nehogy már Balcsin ne legyen... voltam már a White Angel-ben farmerben, tornacipőben, meg trikóban :D Csak azért, mert épp nem oda készültem, de aztán beugrottunk..
2012. júl. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!