Vissza lehet váltani a vonatjegyet?
Pénteken vásároltam meg előre a vonatjegyet az augusztusi nyaralásra, de csak most néztem, hogy a pénztáros rossz időpontot írt be, és így augusztus helyett, júliusra adta a vonatjegyet!
visszaveszik még azt? vagy ki tudom cseréltetni?
júl 18-21 közöttre szól a jegyem
igen, én voltam a felelőtlen. üdülési csekkre vettem, attól még kicserélik?
És hallottam olyat, h csak 1 hónappal előre adnak ki, annál távolabbi időpontra nem. akkor csak az érvényességének a napján tudom visszacseréltetni is?
Idézet a [link] oldalról:
"A menetjegy árát annak érvényességének kezdete előtt bármelyik állomáson a kezelési költség levonásával visszatérítjük. Vonathoz kötött jegy (pl. pót- és helyjegy) visszaváltása legkésőbb az indulás előtt 2 órával lehetséges.
Ha a menetjegy érvényessége már megkezdődött, akkor a visszaváltásra a kiindulási állomáson van lehetőség, illetve azokon a megelőző állomásokon, amelyek nem esnek a kiindulási állomástól a célállomás irányába.
Lejárt érvényességű menetjegy visszaváltására nincs lehetőség.
A jegyvisszaváltásra vonatkozó részletes szabályok megtalálhatók Üzletszabályzatunk I. részének 14.§-ában."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!