Volt mar valaki a Pipacshon Lovasligetben Biatorbagyon? Milyen volt a szallas, vagyis az apartmanok allapota, illetve a szemelyzet. Kedvesek voltak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 08:58
1/3 anonim válasza:
Nincs tisztaság, és nem volt szimpatikus a személyzet sem, de kinek a pap ...
2/3 anonim válasza:
Kosz van, kupleráj, és egy mocskos szájú agresszív tulaj! Voltam ott egy csoport tagjaként és a fiam kulacsa valahol ott maradt, én kértem, hogy hadd keressem meg, erre azt mondta, hogy ha megtalálja visszaküldi vagy felhív, de mindezt gusztustalan hangnemben, hiába vagyok nő, és szerintem idősebb nála, lekezelő volt és sértegetet, persze azóta sem hívott, de még egy sms-t se küldött, ennyit ér a szava. Soha nem megyek a közelbe se többet, de a gyerekem se! És akit csak tudok lebeszélek róla!!
3/3 anonim válasza:
A tulajdonosnak van egy karakán stílusa valóban, de ha rendes emberként viselkedünk vele, nem bunkó lekezelő stílusban, akkor minden rendben van vele.
A bértartók mind egytől egyig nagyon kedvesek, igazán családias a hangulat, hiába vagyunk 60-an. A tulajdonos szervez nekünk csapatépítőket, közös terepeket, stb.
A hely maga lehetne egy fokkal rendezettebb, de ígyis nagyon kellemes, simán el lehet tölteni itt egy napot kellemesen.
A lovakat etetik rendesen, elsőosztályú (!) szénával.
Én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!