Nyaralás Bogácson? Ki volt már ott? Ti hova mentek nyaralni, hány napra és mennyi pénzt visztek?
Jövőhéten szeretnék menni a barátommal Bogácsra. Szüleim szerint ott semmi nincs. Mondtam hogy van pincesor, strand, tó, erre az volt a válaszuk, hogy berúgni itthon is belehet. Nem ellenzik, csak szerintük nem éri meg.
4 napra, 3 éjszakára szeretnénk menni. Már néztem apartmanokat, 3000/fő/éj+ifa. Ha úgy vesszük 2 személynek 3 éjszakára ifával együtt kifutja 20ezerből. Ha rosszul számoltam, valaki jelezze :D
Aztán egyik nap mennénk a strandra, egyik este a pincesorra, meg ugye kaját is kell venni. Az egész nyaralásra kb. 40ezer Ft-ot szánunk.
Szerintetek kifutja? Aki volt már Bogácson elmondhatná, mit érdemes még megnézni. Én már voltam sokszor, de ötleteket várok :) Leírhatjátok ti hova mentek, és mennyi pénzt visztek. Köszi
Én Bogács környékén lakom. A strand környéke relatíve drága, mint mindenhol. Ajánlatosabb máshol, a falu más éttermében enni inkább, vagy magatoknak főzni. :)
Látnivaló nincs sok, de fiataloknak ideális, lehet szórakozni. Az, hogy a pénz elég lesz-e, az attól függ milyen igényeitek vannak. :)
A szomszéd faluban, Noszvajon voltunk a Kék Vendégházban. Többször átmentünk Bogácsra. A strand önkiszolgáló éttermébe kívülről, strandbelépő nélkül is be lehet menni.
Kaptárkövek. Cserépfalu: Ódor várrom.
Nem kell nekünk étterem. Még ha el is mennénk maximum egyszer. De tudunk magunkra főzni. Úgy számoltuk, hogy mindennap ad ő is 2500-at meg én is és abból bevásárolunk. Plusz költség, hogy mindketten dohányzunk... de szerintem az kifutja a napi 2500-ból. :D
Remélem kijön. Eddig fel sem merült bennem, hogy nem lesz elég a pénz. Csak ahogy beszélgettem anyáékkal, elkezdték mondani, hogy nem lesz elég.
Köszönöm, hogy írtál :)
> De tudunk magunkra főzni.
Milyen nyaralás az, ha egyikőtök minden nap felét a konyhában tölti? (A másik meg egyedül rohangál két gyerekkel.)
Bogácson van egy motorverseny-pálya. Ha érdekel Titeket ez a sport, talán kifogtok egy versenyt.
Noszvajon a De La Motte kastélyban voltál már? Van egy szabadtéri színpada is. Malek Andreát hallottuk ott énekelni.
Nincs gyerekünk. Nagy főzésnél pedig nem három fogásos ételekre kell gondolni :D Reggelire megteszi nekünk a szendvics, itthon is azt eszünk. Ebédre tudunk zacsislevest csinálni, mindketten szeretjük és bajlódni sem kell vele. Ezeket a tésztaféléket meg nem nehéz összeütni. Vacsorára szintúgy szendvicset szoktunk :D
Köszi az információt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!