1/8 anonim válasza:
Polgári standon nem voltam, de a tiszaújvárosi nagyon jó.
2/8 anonim válasza:
Attól függ mire, ha idős vagy és csak termál vízben akarsz lenni akkor a polgári is megfelelhet, jóval olcsóbb mint a tiszaújvárosi. De ha fiatal vagy akkor a tiszaújvárosit javaslom, feltéve ha nem találod drágának. Itt a honlapja rajta belépő árak is [link] Igazából ha tiszaújvárosi vagy és van Tiszaújváros kártyád akkor a Polgári strand felejtős mivel úgy a tiszaújvárosi fél áron van.
3/8 A kérdező kommentje:
Tiszaujiban voltam már.
Azzal az a bajom,hogy a meleg része túl meleg,a többi nekem hideg.
Polgáron nem voltam még.
Miskolcról mennénk,árkülöbség annyira nem nagy.
2012. júl. 13. 14:35
4/8 anonim válasza:
Hát a Tiszaújvárosiban van egy új kinnti termál medence, de szerintem a régi se túl meleg. Polgáron viszont volt egy kinnti medence ami nem volt olyan meleg meg túl hideg se, legalábbis gyerekkoromban. Viszont arra készülj fel hogy a Polgári strandnak nincs olyan színvonala mint a Tiszaújvárosinak van 2 termálos medence meg egy úszó, hacsak azóta nincs újjabb. Illetve kevesebb vendéglátó egység van.
5/8 anonim válasza:
Esetleg ha gondolod próbáld ki a Hajdúszoboszlói strandot ott renget medence van és talán picivel drágább a Tiszaújvárosinál. Úgy tudom van Buszjárat közvetlenül Miskolcról. Viszont sokkal többet kell utazni Miskolcról kb 90-100 km.
6/8 A kérdező kommentje:
Ki mit néz szinvonalasnak.
Miskolcon a barlangfürdő nekem pl nem tetszik.Bogácsi strand viszont egyik nagy kedvenc,hiába csak pár medence van,semmi "extra".
Igazából ha nem zsúfolt,és van legalább egy kinti melegvizes medencéje,ami szélén el lehet lenni párórát,nekem megfelel.
Csak nem találok adatokat hogy hány fokos a polgári strand.
2012. júl. 13. 14:55
7/8 A kérdező kommentje:
Az már messze,most csak közelit szeretnénk,jövő héten megyünk hosszabb nyaralásra,lesz élményfürdőtől csúszdaparkig minden.
Most inkább egy egyszerű melegvizes semmittevős strand kell.
Szoboszló ehhez mozgalmas és messze van.
2012. júl. 13. 14:57
8/8 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom hívd fel a polgári strandot, hogy milyen melegek a medencék. +36 (52) 391188
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!